Manlleu Film Festival

Films a competició

#ManlleuFF22

Tota la programació, al detall

Un total de 45 curtmetratges a obres competició es projectaran al llarg de 6 dies per celebrar el 20è aniversari del MFF. Activitats familiars, sessions paral·leles, projeccions especials i molt més. Descobreix-ho aquí

Altres activitats

Sessió inaugural

Four seasons in a day

Annabel Verbeke | 78 MIN | Bèlgica, Lituània

Al nord-oest de l’illa d’Irlanda, la frontera entre la República d’Irlanda i el Regne Unit passa al mig d’un bell fiord glacial, el Carlingford Lough.
El ferri de Carlingford travessa el Carlingford Lough diàriament i porta la gent d’un costat a l’altre. Ens trobem amb diversos personatges del nord i del sud, amb diferents punts de vista, fent aquest viatge relaxant pel magnífic i verd paisatge irlandès. El curt viatge trenca la pressa del dia i provoca moments de reflexió interior mentre creua la frontera invisible, en el fons del llac.

MFF+D

Trobada-vermut professional

El MFF presenta el MFF+D, una secció destinada a promoure l’activitat cinematogràfica i a contribuir a la professionalització del sector cinematogràfic a la comarca d’Osona.

Amb aquest objectiu com a pedra angular, enguany celebrem la primera trobada Osonenca de professionals del cinema, que busca posar en contacte a Osonenques i Osonencs que es dediquin o es vulguin dedicar en alguna de les àrees de la creació cinematogràfica i contribuïr a la seva professionalització.

Taller MFF+D

Animació amb imatges d’arxiu

Martina Rogers planteja un taller on crearem un film d’animació col·lectiu a partir de les imatges d’arxiu en moviment de Carme Dalmau a les contínues de Can Sanglas l’any 1968.
Experimentarem des de la plàstica en moviment, manipulant amb diferents materials les imatges sobre paper: dibuixar, pintar, retallar, enganxar. El resultat serà un nou arxiu audiovisual, revisitat per les persones participants del taller, en diàleg amb la història de les treballadores de Can Sanglas, una de les fàbriques cotoneres més antigues de Manlleu i que actualment acull la seu del Museu del Ter.

Acte de cloenda

Libertad

Clara Roquet 95 MIN  | Bèlgica, Catalunya

Després de molt de temps sense coincidir a casa d’estiu, la família Vidal passa les últimes vacances amb l’àvia Àngela. Per primera vegada a la seva vida, Nora (14) sent que no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l’arribada de Libertad (15), la filla de Rosana, la dona colombiana que cuida l’àvia.

*Amb la presència de la directora Clara Roquet, la productora Ariadna Dot i la directora de fotografia Gris Jordana.

MANLLEU FILM FESTIVAL


Oficina

Lab Manlleu | C/ Prior Tarafa, 11. 08560, Manlleu

Projeccions 
Museu del Ter | Passeig del Ter, 2, Manlleu Com arribar-hi?
Teatre Municipal de Manlleu | Carrer del pont, 9, Manlleu Com arribar-hi?

Organitza

Amb el suport de

Amb la col·laboració de