Manlleu Film Festival

Four seasons in a day

Annabel Verbeke  | 78 MIN  | Bèlgica, Lituània

SESSIÓ INAUGURAL

Tràiler

SINOPSI

Al nord-oest de l’illa d’Irlanda, la frontera entre la República d’Irlanda i el Regne Unit passa al mig d’un bell fiord glacial, el Carlingford Lough.
El ferri de Carlingford travessa el Carlingford Lough diàriament i porta la gent d’un costat a l’altre. Ens trobem amb diversos personatges del nord i del sud, amb diferents punts de vista, fent aquest viatge relaxant pel magnífic i verd paisatge irlandès. El curt viatge trenca la pressa del dia i provoca moments de reflexió interior mentre creua la frontera invisible, en el fons del llac.
La pel·lícula explora el concepte d’identitat i comunitat en una illa dividida no per una, sinó per dues fronteres: una física entre el Regne Unit i Irlanda, i una frontera mental entre opinions aparentment incompatibles sobre el paper i la significació de la frontera. Opinions que sovint tendeixen a canviar quan els factors personals superen els ideològics.
L’aigua entre cada costat pot ser molt profunda, totes tenen el temps impredictible en comú. Però l’expressió local “4 estacions en un dia” només reflecteix el temps?”

GALERIA

FITXA TÈCNICA

Títol internacionalFour seasons in a day
DireccióAnnabel Verbeke
GuióAnnabel Verbeke
País de produccióBèlgica, Lituània
Any2021
Durada78′
IdiomaAnglès, Gaèlic
SubtítolsCatalà
ProductoraOff World

DIRECTORA

Annabel Verbeke

Annabel Verbeke, nascuda a Ypres, 1987, és una documentalista belga. El 2010, Annabel es va graduar Cum Laude a la RITCS Film School de Brussel·les. La seva pel·lícula de graduació “Les enfants de lamer/mère”-“Children of the sea” va guanyar 8 premis internacionals i va ser seleccionada per més de 20 festivals internacionals de cinema. La seva següent pel·lícula We Will Remember Them va ser la pel·lícula de cloenda de Visions Du Réel 2018 i la pel·lícula documental millor vista a les emissores nacionals de Flandes el mateix any.

FILMOGRAFÍA: We will remember them (2016), Terminus (2014), Les enfants de la mer/mère (2010)

FESTIVALS

Hotdocs
Fipadoc Film Festival
Docville Film Festival
Gent Film Festival
Sydney Film Festival

POSTER

ALTRES PEL·LÍCULES