Manlleu Film Festival

Curtmetratges Escola Quatre Vents

Autoria diversa  | 60 MIN  | Catalunya

ACTIVITAT PARAL·LELA

SINOPSI

LA DESIGUALTAT
Sinopsi:
En Leo neix amb una malformació a la cara, ningú l’accepta i li fan bullying. Els seus pares el fan fora de casa i amb el temps en Leo es fa multimilionari perquè li sorgeix una oferta de treball inesperada. A partir d’aquí la situació amb la família es complica encara més.
Gènere: Drama
Participants: Adam Darkaoui, Martí Sala, Marta Baulenas, Benedicta Gyesaw, Jana Torres

AL REVÉS
Sinopsi: En Pau arriba tard al treball, es posa la roba al revés i surt al carrer. Un noi li tira una foto per riure’s d’ell i la comparteix a totes les xarxes socials, però a una modista molt famosa li agrada el seu look i el porta a la fama.
Gènere: Comèdia
Participants: Erola Pujol, Jana Masnou, Jesse Atiso, Mohamed Chergui i Naman Deep

EL DESCOBRIMENT
Sinopsi: En Kai i el seu millor amic Lluis volen espiar a unes doctores per descobrir un secret. Capturen a en Kai perquè saben que amaga alguna cosa; la doctora creu que és el seu fill.
Gènere: Thriller
Participants: Martí Matas, Rakia Obeng, Doaa Balhachmi, Biel Casas, Dunia El Bagrioui i Gabriel Porras

LA LLUITA CONTRA FRANÇA
Sinopsi:
Una princesa viu en un castell molt feliç amb la seva família a Montblanc, però quan s’assabenta que el regne de França les ataca decideix anar a lluitar, però no tot surt com esperava.
Gènere: Drama
Participants: Alba María Gómez Peláez, Iman Kelai, Romaissae Khanfouf, Jana Funes, Aya mag, Adrià Llobera, Levi Adu

CONCURS ESCOLAR
Sinopsi: Un grup d’amics s’uneixen per una competició que fan a l’escola. Ens ensenyen la importància de l’esforç i l’amistat.
Gènere: Comèdia
Participants: Pau Mir Matas, Aladdin Azaouyata Amzieb, Álex Peña Carrillo, Mohamed Amin Laghmaoui,Layla Bochta i Douaa agoujil sellak

LA SÈRIE EN CATALÀ
Sinopsi: Lluna, una nena de 12 anys, tafanejant els canals de televisió troba una serie i cada dia la mira. Un dia, de sobte un portal s’obre i al final ella hi entra. On anirà a parar aquell portal?
Gènere: Suspens
Participants: Aleksa Grau, Júlia Cuadrado, Israel Aimufa, Adam Amallouk, Adnan Issam, Abril Miró nuño, Salma Bouachmir, David Porras i Kira Klimas

LOLA I EL BULLYING
Sinopsi: Lola, nena de 12 anys, li fan bullying per tenir sobrepes i per jugar video jocs sent una nena ella somia entrar al video jocs i que es venja del nens que li fan bullying al final la seva mare parla amb la directora i tot es soluciona.
Gènere: Drama
Participants: Andrea Gomez, Laia Hernandez, Ayoub Bouayach, Aroa Luque, Mohamed Chilah, Jan Bonilla i Júlia Cuadrado

L’ESCOLA EMBRUIXADA
Sinopsi: Uns amics, per recordar la seva infancia tornen a la seva escola,
pero una maledicció els espera.
Gènere: Thriller
Participants: Aleix Cervera La Rosa, Aicha Ibrahimi, Laia Montero, Kira Klimas,Héctor Gonzales, Anna Serra, Andrea Gomez i Ayoub Bouayach.

GALERIA

FITXA TÈCNICA

Títol internacionalQuatre Vents School Short Films
DireccióAutoria diversa
GuióAutoria diversa
País de produccióCatalunya
Any2023
Durada60′
IdiomaCatalà
Subtítols
ProduccióEscola Quatre Vents

DIRECCIÓ

Escola Quatre Vents

Com a comunitat educativa ens considerem pertanyents al barri, al poble i a la comarca i volem ser una entitat que col·labora amb les institucions locals i comarcals, participant de forma habitual de les activitats culturals que s’organitzin i treballant de conjunt amb la resta de centres educatius de la població.

ALTRES PEL·LÍCULES