Manlleu Film Festival

Taller de creació sonora amb l’associació La Clota

ACTIVITAT

L’Associació Cultural La Clota ens proposa un taller de creació sonora on es mostraran les bases de l’art i el paisatge sonor.

Començarem fent pràctiques d’escolta activa amplificant el so amb gravadores i experimentarem amb l’objecte sonor, explorant les possibilitats sonores de diferents elements naturals del nostre entorn, utilitzant micròfons de contacte.

Els sons enregistrats es convertiran en la banda sonora de la peça que es realitzarà en paral·lel al taller d’animació amb Martina Rogers i s’interpretaran en una performance en viu durant la cloenda del festival.

Amb el suport de 16nou

GALERIA

INSCRIPCIONS

entradesmanlleu.cat

INFORMACIÓ

DiaDissabte 15 de juliol de 2023
Hora10:00
Durada3h
LlocMuseu del Ter
Entrada5€*
entradesmanlleu.cat
*Aforament màxim: 10 places

TALLERISTA

Associació Cultural La Clota

L’Associació Cultural La Clota neix de la voluntat de remoure els ciments culturals preestablerts a la ciutat de Vic i a la comarca d’Osona. El col·lectiu es crea a través de la reactivació d’un solar abandonat al barri de les Adoberies l’any 2016, programant-hi activitats de tota mena que comparteixen els valors de la cultura lliure i la reivindicació de l’espai públic com a espai comú irrenunciable com a ciutadans.

A banda de la seva programació cultural, amb un marcat interès per l’àmbit musical, el col·lectiu també té una vessant educativa a través de la qual imparteix tallers de creació sonora aplicant metodologies participatives i de dinamització comunitària.

Altres activitats MFF+D