Manlleu Film Festival

Films in competition

No post found!

#ManlleuFF22

An in-depth look at the programme

Up to 45 short films in competition will be screened over 6 days to celebrate the 20th anniversary of the MFF. Family activities, special screenings and much more. Find out here

Other activities

Openning session

Four seasons in a day

Annabel Verbeke | 78 MIN | Belgium, Lithuania

Al nord-oest de l’illa d’Irlanda, la frontera entre la República d’Irlanda i el Regne Unit passa al mig d’un bell fiord glacial, el Carlingford Lough.
El ferri de Carlingford travessa el Carlingford Lough diàriament i porta la gent d’un costat a l’altre. Ens trobem amb diversos personatges del nord i del sud, amb diferents punts de vista, fent aquest viatge relaxant pel magnífic i verd paisatge irlandès. El curt viatge trenca la pressa del dia i provoca moments de reflexió interior mentre creua la frontera invisible, en el fons del llac.

MFF+D

Professional meet up

El MFF presenta el MFF+D, una secció destinada a promoure l’activitat cinematogràfica i a contribuir a la professionalització del sector cinematogràfic a la comarca d’Osona.

Amb aquest objectiu com a pedra angular, enguany celebrem la primera trobada Osonenca de professionals del cinema, que busca posar en contacte a Osonenques i Osonencs que es dediquin o es vulguin dedicar en alguna de les àrees de la creació cinematogràfica i contribuïr a la seva professionalització.

Workshop

Animated found-footage

Martina Rogers planteja un taller on crearem un film d’animació col·lectiu a partir de les imatges d’arxiu en moviment de Carme Dalmau a les contínues de Can Sanglas l’any 1968.
Experimentarem des de la plàstica en moviment, manipulant amb diferents materials les imatges sobre paper: dibuixar, pintar, retallar, enganxar. El resultat serà un nou arxiu audiovisual, revisitat per les persones participants del taller, en diàleg amb la història de les treballadores de Can Sanglas, una de les fàbriques cotoneres més antigues de Manlleu i que actualment acull la seu del Museu del Ter.

Closing ceremony

Libertad

Clara Roquet 95 MIN  | Belgium, Catalonia

Després de molt de temps sense coincidir a casa d’estiu, la família Vidal passa les últimes vacances amb l’àvia Àngela. Per primera vegada a la seva vida, Nora (14) sent que no troba el seu lloc: els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l’arribada de Libertad (15), la filla de Rosana, la dona colombiana que cuida l’àvia.

*Amb la presència de la directora Clara Roquet, la productora Ariadna Dot i la directora de fotografia Gris Jordana.

MANLLEU FILM FESTIVAL


Office

Lab Manlleu | C/ Prior Tarafa, 11. 08560, Manlleu

Screening venues 
Museu del Ter | Passeig del Ter, 2, Manlleu Com arribar-hi?
Teatre Municipal de Manlleu | Carrer del pont, 9, Manlleu Com arribar-hi?

Organitza

Amb el suport de

Amb la col·laboració de