Manlleu Film Festival

Laboratory no. 2

Edris Abdi, Aware Omer  | 15 MIN  | Kurdistan

CATEGORIA INTERNACIONAL

Tràiler

SINOPSI

La història d’un ancià que fa 14 anys que treballa al departament d’autòpsies de la Universitat de Ciències Mèdiques de Sulaimaniyah. Durant aquests 14 anys, treballa sobre un cadàver. Finalment es jubila i pren una decisió.

GALERIA

FITXA TÈCNICA

Títol internacionalLaboratory no. 2
DireccióEdris Abdi, Aware Omer
GuióEdris Abdi, Aware Omer
País de produccióKurdistan
Any2022
Durada15′
IdiomaKurd
SubtítolsCatalà
Producció

DIRECCIÓ

Edris Abdi, Aware Omer

Edris Abdi va néixer el 1984 a Marivan, al Kurdistan iranià. Graduat en Direcció i Muntatge de Cinema per la Universitat de Ciències Aplicades i Tecnologia de Teheran. Ha gravat i dissenyat el so de més de 40 curtmetratges i llargmetratges. Com a guionista i director, ha produït les pel·lícules “The Sperm”, “Thirst Flight” i “Laboratory No. 2”, ha escrit més de vint articles sobre cinema en llocs web i diaris.

Aware Omer va néixer el 1983 a Silêmanî, Kurdistan. Va començar a treballar en els mitjans de comunicació el 2004. Ha treballat com gaffer per a més de 8 televisions nacionals i internacionals i per a més de 10 pel·lícules. També es va graduar en cinema en la Universitat d’Art de Slêmanî. “Laboratori núm. 2” és la seva última pel·lícula, codirigida amb Edris Abdi.

FILMOGRAFIA: Edris Abdi. The Sperm, Thirst Flight | Aware Omer. Opera prima

FESTIVALS

IDFA (Docs for sale) – Països Baixos 2022
29th Sheffield Doc/Fest – Regne Unit 2022
62 Krakow film festival – Polònia 2022

PÒSTER

ALTRES PEL·LÍCULES