Manlleu Film Festival

Beyond The Fringe

Han Tang, Costanza Baj, Giulia Zanette  | 5 MIN  | Catalunya

CATEGORIA NACIONAL

Tràiler

SINOPSI

Una història sobre el viatge d’una petita figura de paper que troba la força per a abandonar la seva llar, el quadern on va néixer, per a explorar el gran món del més enllà.

GALERIA

FITXA TÈCNICA

Títol internacionalBeyond The Fringe
DireccióHan Tang, Costanza Baj, Giulia Zanette
Guió
País de produccióCatalunya
Any2022
Durada5′
IdiomaSense diàlegs
Subtítols
Producció

DIRECCIÓ

Han Tang, Costanza Baj, Giulia Zanette

Han Tang és llicenciada en Belles Arts Dramàtiques (Juilliard School, NY), MA en Animació Stop Motion i en Gestió de les Arts i la Cultura. Actualment, resideix a Barcelona (Espanya) i està cursant un doctorat en Art i Política. Amb més d’una dècada d’experiència com a escriptora, directora i actriu, ha col·laborat amb gegants del teatre com Joanne Akalaitis o John Rando i Sam Gold. El 2005 va debutar en la direcció teatral amb “AIDS Gives a Party”, i el 2019 va escriure, dirigir i produir “Missing 11” (Blackbox Theater). Com a directora de cinema, ha fet “Love? Pain” (DisOrient FF, 2009), i “Trumpers???” (Millor pel·lícula familiar de Cannes, 2023).

Giulia Zanette es va graduar en Animació a Torí el 2020 amb el curtmetratge en 3D “Abdita”, i va completar una passantia a Maga Animation. El 2021, va treballar a Doghead Animation com a colorista per a la sèrie de Netflix “Tear Along The Dotted Line”. Un any més tard, va obtenir un Màster en Animació Stop Motion a la BAU, Barcelona. Actualment, treballa com a animadora freelance a Itàlia.

Nascuda i criada a Itàlia, Costanza Baj es va llicenciar en Escenografia a l’Acadèmia de Belles arts de Brera. Després de diversos treballs com a dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance, va obtenir un MA en Animació Stop Motion a la BAU, Barcelona. Va realitzar pràctiques de formació en l’estudi d’animació Citoplasmes i va col·laborar amb Christoph Brehme en el vídeo musical “Liberazione” de Roberto Villa.

FILMOGRAFIA: Han Tang. Love? Pain (2009), Trumpers??? (2023) | Giulia Zanette. Abdita (2020) | Costanza Baj. Opera prima.

FESTIVALS

SXSW, EUA;
Stuttgart Festival of Animated Film, Alemanya;
Baix Animada, Brasil;
…entre d’altres.

PÒSTER

ALTRES PEL·LÍCULES