Manlleu Film Festival

Taller d’animació de l’entorn amb stopmotion

ACTIVITAT

Martina Rogers ens proposa un taller on crearem un film d’animació col·lectiu a partir d’observar i capturar el nostre entorn més proper al Museu del Ter.

Amb una mirada oberta i curiosa explorarem les textures, formes i colors de l’entorn per fer-ne un registre amb diferents tècniques plàstiques i d’animació.
Quina és la textura de les escorces dels arbres del passeig? Quines formes tenen les pedres de la riba del Ter? Quins dibuixos sorgeixen del terra que trepitgem?

Experimentarem i crearem un arxiu viu d’allò que ens envolta per fer-ne una pel·lícula. Prepareu-vos per dibuixar i jugar amb la tècnica de l’stopmotion!

Paral·lelament, tindrà lloc un Taller de Creació Sonora organitzat per l’Associació Cultural La Clota, on es realitzarà la banda sonora d’aquest film d’animació.

GALERIA

INSCRIPCIONS

entradesmanlleu.cat

INFORMACIÓ

DiaDissabte 15 de juliol de 2023
Hora10:00
Durada3h
LlocMuseu del Ter
Entrada5€*
entradesmanlleu.cat
*Aforament màxim: 15 places

TALLERISTA

Martina Rogers

Artista visual, llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La fascinació per les arts plàstiques combinada amb la seva formació en el llenguatge audiovisual, li ha permès integrar tècniques com el dibuix, la pintura, la ceràmica o el collage dins del cinema.

El joc i l ́experimentació són la base dels seus processos creatius. Alguns dels seus films han estat seleccionats en diversos festivals de cinema com L’Alternativa Barcelona Independent Film Festival (Barcelona), Mostra de Films de Dones (Barcelona), Aguilar Film Fest (Aguilar del Campóo), Animac Mostra Internacional d’Animació de Catalunya (Lleida) o projectats en alguns centres culturals com Tabakalera (Sant Sebastià) o el CCCB (el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Ha organitzat i treballat com a professora d’animació en diferents tallers a biblioteques, escoles i festivals de cinema. És fundadora del taller Les Mans, un espai de creació i formació en ceràmica i altres disciplines artístiques a Barcelona.

Creadora de films o vídeoinstal·lacions com: Materialíssimes (2020) 33”, La tornera (2019) 05”. OXXXO (2018) 4’10’’, Adentros (2018) 3’40’’, A Fairy Film (2017) 2’07” i This is not a skating show (2017) 3’08”.

Altres activitats MFF+D