Inscripcions obertes

Obertes les inscripcions per participar al Manlleu Film Festival 2019

El Festival anuncia la obertura d’inscripcions per a curtmetratges que vulguin participar a una de les 3 categories de la propera edició del certamen, que tindrà lloc de l’11 al 14 de Juliol. Les inscripcions estaran obertes fins el 18 de febrer de 2019.

El MFF se celebrarà a l’aire lliure durant quatre dies a Manlleu. El Festival, fundat l’any 2003, té entre els seus objectius posar en valor les millors produccions locals i nacionals i donar a conèixer a la ciutat alguns dels curtmetratges més interessants i innovadors d’arreu del món.

El criteri principal del comitè de selecció del Manlleu Film Festival és, en primer lloc, la qualitat i l’interès general de les propostes. El Festival posarà especial atenció a aquells projectes que explorin els límits entre la ficció i la no-ficció. Només es poden inscriure curtmetratges produïts després de l’1 de gener de 2018.

Els curtmetratges seleccionats competiran en 3 categories diferents: Internacional, pels curtmetratges produïts a qualsevol país del món; Nacional, pels curtmetratges produïts o coproduïts a Catalunya o a qualsevol territori de parla catalana; i Osona, pels curtmetratges locals produïts o coproduïts a la comarca. També es consideraran curtmetratges de la categoria Osona els films amb directors, productors o caps de departament osonencs.

Els curtmetratges premiats de les categories Nacional i Internacional rebran un premi de 1.200€. El guanyador de la categoria Osona rebrà un premi de 600€.

Els directors/es, productors/es i distribuïdors/es interessats a presentar la pel·lícula al Manlleu Film Festival 2019 poden fer-ho a través de les plataformes FilmFreeWay i Festhome. Podeu trobar més informació i les normatives a www.manlleufilmfestival.com/callforentries2019