Manlleu Film Festival

ESPAIS DE PROJECCIÓ

Museu del Ter

Un cinema a l’aire lliure en un entorn privilegiat.

L’exterior del Museu del Ter, ubicat en una de les zones amb més activitat social i lúdica de Manlleu, és l’escenari principal del Manlleu Film Festival. Equipat amb una pantalla de més de 7 metres, l’exterior d’aquesta anitga fàbrica tèxtil es converteix en un entorn de luxe per gaudir, en les millors condicions i a ple estiu, del cinema en petit format.

Plaça de les Dones del Ter, 1 – 08560 Manlleu

Teatre Municipal de Manlleu

El Teatre Municipal de Manlleu reconvertit en cinema.

Manlleu recupera un teatre que ha estat massa anys tancat. Al cor de la ciutat, el Teatre Municipal esdevé un aliat imprescindible pel Festival on hi podrem gaudir de les sessions més especials. Així que 12 anys després del seu tancament, el reconvertim en una sala de cinema. Consulta la programació d’enguany i descobreix què hi podràs veure.

Carrer del Pont, 9 – 08560 Manlleu

Manlleu

Manlleu, la capital de Ter, és una ciutat situada a la part central de la comarca d’Osona. A aproximadament una hora de distància de Barcelona i Girona, Manlleu és una ciutat mil·lenària amb identitat pròpia i amb un passat industrial destacat.

El passat industrial de Manlleu encara és present avui en molts dels atractius turístics de la zona com la Colònia Rusiñol amb el Cau Faluga, l’antiga residència de tendències modernistes de la família Rusiñol o l’antiga fàbrica de riu de Can Sanglas, avui convertida en el Museu del Ter.

Una de les seus principals del MFF és l’exterior del Museu del Ter, que es troba situat en un entorn privilegiat a la vora del riu Ter, i que permet gaudir d’amplis espais verds i de l’espai de pícnic al Passeig del Ter de Manlleu, el centre d’oci i de lleure a cel obert més viu de Manlleu.

Transport

Bus (Línia e12 – Sagalés) 🔗
Tren (Línia R3 – Renfe) 🔗
Taxi: +34 93 850 73 74 | +34 686 39 64 23


Allotjament

Hotel Torres (*)
Passeig de Sant Joan 40-42
08560 Manlleu
Tel. +34 93 850 61 88