Carlos R. Ríos

Director del D’A Film Festival

Biografia
Biografia

Llicenciat en Ciències de la informació i Postgrau en gestió i polítiques culturals, Carlos R. Ríos és director i fundador del D’A Film Festival i de Noucinemart, promotora audiovisual especialitzada en la promoció i difussió de cinema contemporani independent.
Del 1999 fins el 2010, va ser co-director del BAFF, Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona.

Laia Aubia

Directora de l’Acadèmia del Cinema Català

Biografia
Biografia

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Postgrau en Gestió Cultural per la Universitat Pompeu Fabra. La seva experiència en el sector audiovisual comença com a investigadora al Departament de Periodisme i Comunicació de la mateixa universitat i continua amb la Coordinació de la Barcelona-Catalunya Film Commission entre el 2007 i el 2010.
Ex-directora de l’àrea de distribució del Festival DocsBarcelona, ha estat també productora executiva i programadora del DocsBarcelona fins l’any 2018.

Gerard Casau

Crític cinematogràfic

Biografia
Biografia

És coordinador de programació i responsable de comunicació de Primavera Pro, trobada internacional del sector musical organitzada per Primavera Sound. També treballa al departament de publicacions del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, i col·labora a diversos mitjans: Diari ARA, Time Out, Rockdelux, So Film, Sensacine, Dirigido por… Ha participat en llibres com ara Sitges: 50 años celebrando la oscuridad, Michele Soavi. Cineasta de lo macabro, Takashi Miike. La provocación que llegó de orientei Neoculto. Doctor en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra, dona classes a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat Àbat Oliba.