Manlleu Film Festival

Taller familiar: Animació amb fang

Taller de creació d’un film d’animació col·lectiu amb fang. Martina Rogers ens convida a experimentar des de la plàstica del moviment del fang, imprimint i capturant canvis en un bloc de matèria. El resultat serà el fang en moviment, el gest imprès. Prepareu-vos per enfangar-vos de dalt a baix i jugar amb la tècnica de l’stopmotion.

Martina Rogers

Artista visual, llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.
La fascinació per les arts plàstiques combinada amb la seva formació en el llenguatge audiovisual, li ha permès integrar tècniques com el dibuix, la pintura, la ceràmica o el collage dins del cinema.
El joc i l’experimentació són la base dels seus processos creatius. Alguns dels seus films han estat seleccionats en diversos festivals de cinema com L’Alternativa Barcelona Independent Film Festival (Barcelona), Mostra de Films de Dones (Barcelona), Aguilar Film Fest (Aguilar del Campóo), Animac Mostra Internacional d’Animació de Catalunya (Lleida) o projectats en alguns centres culturals com Tabakalera. (Sant Sebastià) o el CCCB (el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Ha organitzat i treballat com a professora d’animació en diferents tallers a biblioteques públiques, escoles i festivals de cinema. És fundadora del taller Les Mans, un espai de creació i formació en ceràmica i altres disciplines artístiques a Barcelona

instagram.com/rogersmartina
vimeo.com/martinarogers

Edat recomanada: Totes les edats
Màxim 12 participants. Els menors han de venir acompanyats d’un adult.
Durada del taller: 3,5h

Dia: Dissabte 10 de juliol 2021
Hora: 10:30 a 14:00
Lloc: Museu del Ter, Manlleu

RESERVA LA TEVA ENTRADA