Manlleu Film Festival

Taller familiar amb imatges d’arxiu, impartit per Martina Rogers

ACTIVITAT

Una de les novetats del MFF 2022 és la presentació del MFF+D, una secció destinada a promoure la professionalització del sector cinematogràfic a la comarca d’Osona.

Amb aquest objectiu com a pedra angular, enguany organitzem la primera trobada Osonenca de professionals del cinema, que busca posar en contacte a Osonenques i Osonencs que es dediquin o es vulguin dedicar en alguna de les àrees de la creació cinematogràfica i contribuïr a la seva professionalització. Una trobada-vermut on hi participaran professionals consolidats del sector i altres d’emergents.

Si estàs interessat o interessada en participar-hi, et pots inscriure al seguent formulari i et farem arribar tota la informació.

Activitat organitzada amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu.

GALERIA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

INFORMACIÓ

DiaDissabte 9 de juliol de 2022
Hora12:00 del migdia
LlocEl Manlleuet
EntradaGratuïta amb inscripció prèvia

TALLERISTA

Martina Rogers

Ana Elena Tejera és una directora de cinema, intèrpret i actriu panamenya. És artista resident a Le Fresnoy. Posteriorment va treballar en la restauració d’una part de l’arxiu fílmic de Panamà a la Filmoteca de Catalunya i en la creació del “Festival de la Memoria”, una performance artística i instal·lacions en espais urbans recontextualitzades amb imatges d’arxius polítics. També ha treballat barrejant audiovisuals. formats i performance, el seu darrer treball és “Bla Bla Bla” (2019) Tejera va estrenar la seva primera pel·lícula, “Panquiaco” (2020), al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam en el Concurs oficial Bright Future.

FILMOGRAFÍA: Revelar (2020), Panquiaco (2017)