Manlleu Film Festival

Jurat Jove MFF 2023

Obrim la convocatòria per la creació del Jurat Jove per donar representació a mirades joves amb interès pel cinema. El jurat atorgarà un premi valorat en 500 euros a un dels curtmetratges de les tres categories competitives del festival: internacional, nacional i Osona.

Si tens entre 16 i 24 anys, tens passió pel cinema i t’agradaria viure l’experiència del festival, conèixer curtmetratges d’arreu del món i entrenar la teva mirada crítica, envia la teva candidatura. D’entre totes les inscripcions, el festival escollirà un total de 3 persones que conformaran aquest Jurat.

Des de 2022, els membres escollits pel MFF, també tenen l’oportunitat de constituir el Jurat Jove del VOC; la mostra de cinema en català que organitza Òmnium Cultural.

Què he de fer per participar al Jurat Jove?

Només cal que t’asseguris que podràs ser a Manlleu de forma presencial durant els dies del festival, de l’11 al 16 de juliol, per tal d’assistir a les projeccions i a l’entrega de premis, i que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

He llegit i accepto la Protecció de dades