El Manlleu Film Festival anuncia el palmarès de la 16a edició

‘Matria’ d’Álvaro Gago, i ‘Cucli’ de Xavier Marrades, s’enduen el Gran Premi del Jurat en la categoria Internacional i Nacional.

 

El jurat del Manlleu Film Festival 2018 format per Judith Colell, Maria Forga i Ariadna Ribas, ha decidit fer una Menció Especial al curtmetratge I THINK I HAVE A CRUSH ON YOU, de la directora sueca Maria Eriksson-Hecht, per ser un tema d’especial transcendència i contribuir a la necessària conscienciació sobre aquest problema d’una manera elegant, artística i impactant.

Finalment, però, el jurat ha decidit atorgar el Premi de la Categoria Internacional, per la seva denúncia feminista i crítica social, units a una impactant estètica hiperrealista, al curtmetratge gallec MATRIA, d’Álvaro Gago.

En la Categoria Nacional, premi patrocinat per Novatilu, el jurat del festival ha decidit premiar el curtmetratge CUCLI de Xavier Marrades, per la seva mirada poètica i honesta, i per descobrir-nos una història d’amor d’estranya bellesa de les que donen sentit al cinema.

El jurat d’aquesta edició ha concedit el premi del concurs #MoltCurtMFF 2018, patrocinat per Fastel, a CONNECTATS de Marc Andreu.

La menció del Públic, atorgat a partir de les votacions dels espectadors a totes les pel·lícules del festival, s’ha concedit al film TERRAFORM de Sil Van der Woerd i Jorik Dozky. 

 

Foto: Ester Molera