Jurat

Elena Subirà

Presidenta Federación Pantalla

Biografia
Biografia

Elena Subirà i Roca és llicenciada en Humanitats i Periodisme i forma part des de fa 17 anys de l’equip de DocsBarcelona, on actualment és el responsable de Relacions Institucionals i Captació de Fons. Anteriorment ha estat responsable global del projecte, àrea de comunicació i màrqueting i supervisor del procés d’expansió a Latinoamèrica (Colòmbia i Xile).

És membre de l’Acadèmia Europea de Cine i de la comissió de preselecció de documentals per als Premis Europeus del Cine des del 2018; membre de la Junta directa de la coordinadora de festivals Catalunya Film Festival, i coordinadora i docent del Mòdul de Promoció del Màster en Producció Executiva Audiovisual de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.

David N. Drake

Director i productor

Biografia
Biografia

David Nicholas Drake (1986, Nova York) és un cineasta i fotògraf autodidacte nord-americà amb seu al Regne Unit.

Guanyador del MFF 2019 amb el curtmetratge ‘A foot of turf’, ha dirigit també llargmetratges com Modern Washout, que va rebre el suport del British Film Institute el 2019. El seu llargmetratge Dead Letters està sent produït per Helene Sifre i Sam Bank of Braintrust. Més recentment ha dirigit el curtmetratge Left Over, rodat el setembre del 2020 i protagonitzat per Chloe Pirrie i Ian Hart.

L’obra fotogràfica de David Drake ha aparegut en publicacions com Teen Vogue, Creative Review, NME i Clash. Ha treballat amb artistes com The 1975, Glass Animals, Django Django, Tom Grennan, IDER i Kele Okereke. El 2017, la portada del seu àlbum per a The 1975 va ser nominada als Grammy com a millor portada de disc.

Roger Usart

Músic i compositor

Biografia
Biografia

Músic i mestre manlleuenc. Ex-vocalista de grups com La fel·lació de cupido, Bluemoss, Miyagui i la banda tribut a Johnny Cash Men in Black, actualment, i des de l’any 2013, Roger Usart s’ha centrat en els seus treballs en solitari, debutant el mateix 2013 amb l’àlbum Cage without a bird. El 2016 publicava Songs from a twisted neck produït pel músic canadenc Ryan Boldt i que va ser considerat per la revista Mondo Sonoro com el millor disc estatal d’Americana del 2016. El 2020, Usart va publicar Llamp de bosc, el primer disc del músic interpretat íntegrament en català.

Roger Usart també ha posat veu a algunes cançons de la versió en català de la pel·lícula de Disney Vaiana, al tema principal del videojoc Smashing Drive de la companyia Namco i ha composat la banda sonora de la sèrie Novè 2a del director manlleuenc Joan Roura.