I am text block. Click edit button to change this text.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Manlleu, la capital del Ter, és una ciutat situada a la part central de la comarca d’Osona. A poca distància de Barcelona i Girona, aquesta ciutat mil·lenària amb identitat pròpia i amb un passat industrial destacat ofereix a qui la visiti la seva història i la seva actualitat viva i dinàmica.

 

El riu Ter ha definit els límits de la ciutat i forma part dels seus paisatges i del seu desenvolupament urbà. El passat, present i futur de Manlleu manté una relació directa amb el riu Ter, riu que ha estat i és testimoni dels avenços i canvis tecnològics i socials del municipi.

 

L’aigua i la força del Ter han passat de ser simple font d’energia a ser motor de vida i impulsor del canvi social que s’ha viscut a les vores del riu, on la vida quotidiana avança enmig d’antigues fàbriques urbanes i de riu, canals i turbines que s’ubiquen encara al llarg d’aquesta emblemàtica façana fluvial de 4 km: entre elles, la Colònia Rusiñol amb el Cau Faluga, l’antiga residència de tendències modernistes de la família Rusiñol o l’antiga fàbrica de riu de Can Sanglas, avui convertida en el Museu del Ter.

Localització

Museu Industrial del Ter
Passeig del Ter, 2 08560 Manlleu, Barcelona

Localització

Transport

Bus (Sagalés)

Tren (Renfe)

Taxi

+ 34 93 850 73 74 | +34 686 39 64 23

Allotjament

Hotel Torres (*)

Passeig de Sant Joan 40-42
08560 Manlleu
Tel. +34 93 850 61 88

 

Casa de Pagès La Rierola

Mas La Rierola
Tel. +34 93 851 01 31