'La gàbia de les orenetes' de David Conill, 'Suc de Síndria' d'Irene Moray i 'A foot of Turf' de David Drake, s'enduen el Gran Premi del Jurat en la categoria Osona, Nacional i Internacional.

"Entre dos aguas" del reconegut director Isaki Lacuesta tanca el Manlleu Film Festival 2019. L'acte es durà a terme diumenge 14 a les 18.30h al Teatre Centre. L'entrada és gratuïta. Isaki Lacuesta (Girona, 1975) presenta una proposta cinematogràfica on els germans Gómez Romero s'interpreten a sí mateixos. Un

Ja podem compartir amb vosaltres el nou cartell d’aquesta edició realitzada per Quim Marin Studio. Segons en Quim, “un curtmetratge és essència, un viatge a l’ADN del cinema. És l’evidència de que amb pocs minuts n’hi ha prou per expressar-se amb potència, intenció i discurs.

ET MANTENIM AL DIA

Subscriu-te per rebre les últimes noticies del Manlleu Film Festival
FILM DESTACAT

Getting fat in a healthy way

En un món postcomunista distòpic, Constantí i el seu pare Atanas comparteixen un petit pis en un bloc d’habitatges desaparegut. Un tràgic accident ha alterat la gravetat a la Terra, de manera que tots els que pesin menys de 120 quilos es llancen a l’espai. Constantine, que tan sols pesa 60 kg, no pot marxar, ni vol fer-ho.		

 

 

 

 

 

 

 

Reprodueix

#moltcurtMFF2018

Consulta les bases per participar-hi i guanya un iPhone 7

Taller de creació de flipbooks

Un joc per experimentar el cinema i el dibuix!

Amb el finançament de

Amb el patrocini de

Amb el suport de

MANLLEU FILM FESTIVAL


Oficina:
Lab Manlleu – C/ Prior Tarafa, 11. 08560, Manlleu
Projeccions: Museu del Ter – Passeig del Ter, 2, 08560, Manlleu

Com arribar-hi?