El Manlleu Film Festival és un festival de cinema a l’aire lliure que té lloc a tocar del riu Ter al seu pas per Manlleu (Barcelona). Situat al cor de Catalunya, el festival es va fundar l’any 2003 per dur a la ciutat els millors curtmetratges internacionals i independents del moment.

 

I amb aquest esperit, al llarg dels últims 16 anys, més de 12000 directors i productors han confiat en el festival enviant-hi les seves obres, i hem projectat al voltant de 600 curtmetratges d’arreu del món. Actualment, amb una audiència de més de 600 espectadors anuals, el Manlleu Film Festival és un festival de cinema consolidat a Catalunya.

 

El suport al cinema produït a Catalunya és fonamental. És per això que el Manlleu Film Festival compta amb una categoria Nacional per curtmetratges produïts o co-produïts a Catalunya, o bé amb directors o directores catalans.
Estem compromesos amb eliminar les fronteres, cada vegada més difuses, entre gèneres cinematogràfics. Per aquest motiu, el festival para especial atenció en aquells films que exploren els límits de la ficció, la no-ficció, l’animació i el cinema experimental.

 

Per tant, ara, més que mai, hi sou tots benvinguts.

MFF_venue

Categoria Nacional

En la categoria Nacional hi competeixen curtmetratges sense distinció de gènere cinematogràfic que hagin estat produïts o co-produïts a Catalunya, o bé els directors o directores dels quals són catalans. El guanyador d’aquesta categoria s’endú un premi de 1200€ atorgat pels membres del jurat del festival.

 

Pots consultar les bases per participar-hi, aquí.

Categoria Internacional

En la categoria Internacional hi competeixen curtmetratges de països d’arreu del món i sense distinció de gènere cinematogràfic. El guanyador d’aquesta categoria s’endú un premi de 1200€ atorgat pels membres del jurat del festival.

 

Pots consultari les bases per participar-hi, aquí.